Nature ja matkailu

Punainen kruunattu nosturi

Punainen kruunattu nosturi (kuva 1)

Punainen kruunattu nosturi on eräänlainen nosturi, suuret kahlaajat, rungon pituus 120 ~ 160 cm. Kaula, jalat pitkä, koko kehon enimmäkseen valkoinen, pään kirkkaanpunainen, kurkku ja niska musta, korva niskatukeen valkoinen, jalat musta, lentävät vain toissijaiset ja kolme höyhenä ja niska, jalat musta, loput ovat kaikki valkoisia, Erittäin ilmeinen, helppo tunnistaa. Ne ovat usein pareittain tai pieniä ryhmiä. Siirtymäkausi ja talvi, usein muutamat tai kymmenet etniset ryhmät muodostivat suuremman ryhmän. Joskus jopa 40-50 klusteria tai jopa yli 100 kpl. Mutta toiminta on edelleen hajallaan tietyllä alueella pienten ryhmien tai perheen toimintaa. Punakukkaiset nosturit elävät avoimilla tasoilla, suolla, järvillä, niityillä, merenrannalla, nurmilla, suolla ja rantasaumilla, joskus viljelymailla ja viljellyillä mailla, varsinkin maahanmuuton aikana ja talvella. Pääasiassa kalat, katkaravut, vesi-hyönteiset, nilviäiset, tadpoles, nymfit, simpukat, etanat ja vesikasvit varret, lehdet, juuret, sipulit ja hedelmät elintarvikkeisiin. Vähintään 50-60 vuotta. Hajautettu Koillis-Kiinassa, Itä-Mongoliassa, Venäjällä Wusuli-joen itärannikolla, Pohjois-Koreassa, Etelä-Koreassa ja Japanissa Hokkaido.

Punakukkaiset nosturit ovat usein pareittain tai pieniä ryhmiä. Siirtymäkausi ja talvi, usein muutamat tai kymmenet etniset ryhmät muodostivat suuremman ryhmän. Joskus jopa 40-50 klusteria tai jopa yli 100 kpl. Mutta toiminta on edelleen hajallaan tietyllä alueella pienten ryhmien tai perheen toimintaa. Yöympäristö ympäröivässä vedessä kallion tai reedpallin ympärillä, toisiaan edelleen perheen hajallaan, varsinkin kun kylmä on hyvin lähellä. Ruokailu ja yöelämä ovat yleensä kiinteämpiä, yleensä kirkkaita päiviä, eri ryhmien on lentää ruokkimiseen, toiset taas säilyttävät tietyn matkan. Keskipäivällä, keskittynyt rannalle lepäämään, ja edelleen tweet. Yö ja sitten lentävät takaisin yön luontotyypille tai pysyvät yön yli. Muuta usein seisomalla yhdellä jalalla, pään kääntämällä höyhen takaosaan. Olipa syömässä tai levätä, usein lintu on erityisen varovainen, jatkuvasti katsoin ylös ja katseli ympärilleen, havaitsi, että vaara, kun pään ja niska suoraan ylös, kutsutaan taivaalle. Kun vaara lähestyy, lentää sitten. Lentäminen "yksi" tai "V" -muotoon.

Maaliskuun lopussa ja huhtikuun alussa, pian sen jälkeen, kun punaisen kruunun oma nosturi saapuu jalostusmaalle, se alkaa vastata ja miehittää pesän, ja mies ja nainen ilmoittavat toistensa hallussapidon jatkuvissa tweeteissä pesässä. Kun seurusteluun liittyy myös tweets, ja usein urospuoliset huulet tipottavat, nostavat päänsä ja kaulansa taakse, siivet seisovat, laulavat, antavat "Oh, Oh, Oh" kovaa ja selkeää ääntä, ääni voidaan levittää 3-5 km: Muu kuin tämä. Naaras on kova ja sen pitäisi ja sitten hypätä ja tanssia toistensa kanssa. Tanssi on myös hyvin kaunista, venytyskaulapää tai taivutettu polvi, merkintäaika tai hyppääminen ilmaan, joskus myös piristyi pieniä kiviä tai pieniä oksia, jotka heitetään ilmaan. Suurin osa punaisen kruunun nosturin tanssista koostuu kymmenistä satoja liikkeitä, ja tanssin pääliikkeet ovat venyttely, taivutus, hyppiminen, hyppiminen, siivet, taivuttaminen, taivutus jne., Mutta asento erilainen. Suurin osa näistä toimista on selkeämpi tarkoitus, kuten kumartaen yleisesti ilmaistua ystävyyttä ja rakkautta, ruumiin tauti jousi tervehdys, on ilmaus omasta, keuliminen, pelottelu merkitys, taivutus ja siivet ovat onnellisia, rauhassa vapaa-ajan; Wings toisinaan ilmaisevat iloisia tunnelmia ja niin edelleen.

Punakukkaiset nosturit tunnetaan ensimmäisen luokan linnuiksi Kiinan historiassa. Ming-dynastian ja Qing-dynastian punaisen kruunun nosturiin antamaan uskollisuutta ja selkeitä, korkeita moraalisia kulttuurin merkityksiä. Palvelun virkamiehet, virallisen kirjontatun puna-kruunun nosturin tuote, on toiseksi vain kuninkaan erikoisnimi ja feeniksinen tärkeä logo. Ihmiset pitävät nosturia myös korkeiden virkamiesten symbolina. Itse asiassa legendaarinen nosturi on puna-kruunattu nosturi, se asuu suurten vedonlyöntien suolla tai matalassa vedessä, jota usein kutsutaan "märkäjumalan" maineeksi. Se ei ole mitään tekemistä mäntyjen kanssa, jotka kasvavat kukkuloilla ja vuorilla. Mutta koska punainen kruunattiin nosturin elämää jopa 50-60 vuotta, se on usein maalattu mäntyjen, symboli pitkäikäisyyden.

Punakukkaiset nosturit edellyttävät puhdasta ja avointa kosteikkoympäristöä elinympäristönä, ja se on herkimpi kosteikkojen ympäristömuutosten indikaattori. Kun väestö jatkaa kasvuaan, punakurkastettujen nostureiden elinympäristö muuttuu maatalousmaaksi tai kaupunkiksi. Kruununkoristettujen nostureiden kokonaismäärä maailmassa arvioidaan olevan vain noin 1500 vuonna 2010, joista talvella noin 1 000 Kiinassa, suojelemaan puna-kruunuja nostureita ja heidän elinympäristöään yhä useammille ihmisille. Kiina on perustettu suojelemaan punainen kruunattiin nosturi-pohjaisten luonnonsuojelualueiden on yli 18, joista Jilin mereen, Hunan Dongting järvi, Qinghai Bird Island ja Jiangxi Poyang järvi, myös sisällytetty kansainvälinen suojelu pull-shell sopimus Kosteikkojen luettelo, jotta suojelutyöt ovat edistyneet suuresti.

Yhteensä 12 kuvaa:
Punainen kruunattu nosturi (kuva 1)Punainen kruunattu nosturi (kuva 4)Punainen kruunattu nosturi (kuva 8)Punainen kruunattu nosturi (kuva 10)
Punainen kruunattu nosturi (kuva 2)Punainen kruunattu nosturi (kuva 5)Punainen kruunattu nosturi (kuva 7)Punainen kruunattu nosturi (kuva 11)
Punainen kruunattu nosturi (kuva 3)Punainen kruunattu nosturi (kuva 6)Punainen kruunattu nosturi (kuva 9)Punainen kruunattu nosturi (kuva 12)
aikaisemmat: Valaan pää
seuraava sarja: kiinalainen pandoja